Executive Search Procurement

Di-Mens helpt Procurement organisaties vanuit de overtuiging dat professionals het verschil maken. Di-Mens identificeert, kwalificeert en bemiddelt professionals.

Executive Search betekent op de eerste plaats de dynamiek van de organisatie begrijpen vanuit het perspectief van de verschillende stakeholders. Markt, strategie, organisatie en cultuur spelen hierbij een belangrijke rol. Essentieel om een langdurige match te kunnen realiseren voor organisatie en professional. Hierbij is het doorgronden van de competenties en ambities van de professional zeker niet minder belangrijk. Wij realiseren ons als geen ander de impact op uw business van de beste professional voor uw organisatie.

 

Di-Mens Executive Search Procurement

 

  • Als specialist volgen wij de ontwikkeling van de discipline Procurement op de voet om waar nodig te kunnen sparren over de ontwikkeling van uw organisatie in relatie tot de benodigde competenties.
  • Wij zijn een jonge organisatie maar onze Aanpak vloeit voort uit meer dan 25 jaar hands-on ervaring op het gebied van Executive Search en Procurement Management. Met meer dan 250 Procurementorganisaties in de private sector hebben wij samengewerkt om de beste professionals aan boord te brengen en te laten excelleren.
  • Een intensief en dynamisch netwerk binnen de procurement populatie m.n. nationaal maar ook internationaal helpt ons snel en gericht de mogelijkheden bij uw organisatie in de markt te pitchen, waarbij we de "gevoelige snaar" weten te raken. Intensieve persoonlijke search naar de juiste competenties in de markt leidt ons overigens ook steeds vaker buiten ons netwerk en buiten de procurement populatie.
  • Onze investeringen in onze database van gekwalificeerde professionals gecombineerd met het gebruik van big data, digitalisering en competentiemeting resulteren in toenemende grip op beschikbare kennis en kunde in de markt.
  • Speciaal voor Procurement ontwikkelde kwalificatieparameters voor procurementorganisaties en professionals helpen ons snel en gericht de potentiële doelgroep met de benodigde competenties vast te stellen. Van doelstellingen naar competenties.
  • Met onze actieve “land & fly” aanpak gedurende het eerste half na de start van de professional in uw organisatie laten wij niks aan het toeval over. Een goede start is immers het halve werk.
  • “Resultaat” en “fair deal”is waar wij voor staan. Hierbij zetten wij ons in met heel ons hart en bouwen relaties vanuit oprechte interesse en het hooghouden van de "menselijke maat".

Aanpak

Meer diensten