DE ONDERNEMING

Di-Mens helpt organisaties strategisch procurement te ontwikkelen, vanuit de overtuiging dat professionals het verschil maken. Wij adviseren organisaties over de ontwikkeling van strategisch procurement en coachen management procurement in het bereiken van strategische doelen. Di-Mens identificeert, kwalificeert en bemiddelt professionals. Professionals met de leiderschapskwaliteiten en vaardigheden om aansluiting  met de business te realiseren en procurement op strategisch niveau te laten excelleren.

Het vakgebied procurement worstelt al jarenlang om het operationeel/tactische niveau te ontstijgen en daar waar mogelijk, of nodig, strategische impact op organisaties en markten te realiseren. In steeds meer gevallen doen organisaties zichzelf hiermee tekort. De wereld om ons heen ontwikkelt razendsnel. Het succes van vandaag is het falen van morgen en kansen blijven onbenut wanneer organisaties niet bovenop deze ontwikkelingen zitten. Ontwikkelingen die momenteel voor een belangrijk deel aan de aanbodkant van organisaties bepaald worden. Voor de ontwikkeling van de strategische bijdrage van procurement kan het stimuleren van “leiderschap” binnen procurement en in het verlengde daarvan het aanvullen van “strategische competenties” bij de actuele bezetting een belangrijke stap voorwaarts zijn. Echte verbinding met de wereld om ons heen helpt ons verder als mens en als organisatie.

Onze focus, tools en waarden maken het verschil bij Di-Mens. Naast jarenlange ervaring met de ontwikkeling van procurementorganisaties door het matchen van de best geschikte professionals volgen wij intensief de actuele ontwikkelingen van belang voor strategisch procurement. Wij beschikken over een intensief netwerk en onderhouden een database van gekwalificeerde professionals. Gecombineerd met het gebruik van megadata, digitalisering en competentiemeting resulteert dit in grip op beschikbare kennis en kunde binnen de organisatie en in de markt. Concrete ontwikkeling van strategisch procurement in minder tijd tegen lagere kosten, dat is het resultaat waar wij voor staan. Hierbij zetten wij ons in met heel ons hart en bouwen relaties vanuit oprechte interesse en het hooghouden van de "menselijke maat".